Donderdag 15 april, 2021
 
 
 
ConsumentCONSUMENTLeverancierLEVERANCIER
 

VRIENDSCHAPSRINGEN

INKOOP ZILVER EN GOUD

CONTACTGEGEVENS
Gorecht Oost 30-B
9603 AA Hoogezand
Tel 0598 - 326 443
E-mail info@jewelhouse.nl
Twitter Facebook
Atelier, service & reparatie

Jewel House beschikt over een eigen atelier waar deskundige medewerkers kleine reparaties aan je sieraad of horloge verrichten. Alle revisies aan horloges worden door onze ervaren horlogemaker met behulp van de meest geavanceerde apparatuur uitgevoerd; van een complete controle tot het plaatsen van een nieuwe horlogeband. Voor elke reparatie wordt een realistische inschatting van benodigde tijd en kosten gemaakt. Onze goudsmeden kunnen je bestaande sieraden op verzoek aanpassen, zodat je vertrouwde creatie een nieuwe uitstraling krijgt. Voor het onderhoud van je sieraden kun je eveneens bij Jewel House terecht met minimaal 1 jaar garantie op al het onderhoud.

Veel voorkomende onderdelen zijn op voorraad en direct monteerbaar. Het vervangen van de batterij en het waterdicht afpersen van het horloge kan direct worden verzorgd met behulp van professioneel afpers-apparatuur. Door deze  grote voorraad en goede uitrusting zijn wij in staat met geringe levertijden te werken. Samen bekijken we hoe de technische staat van het uurwerk is. Indien nodig kan er een direct een prijsopgave voor reparatie of restauratie gemaakt worden. Bij de prijsopgave weet u meteen waar u aan toe bent betreffende prijs en tijdsduur. Wij verzorgen de reparaties met originele onderdelen en garantie. 

Indien de reparatie of restauratie een staand, of een ander moeilijk vervoerbaar groot uurwerk is, dan wordt het uurwerk door een van onze vakmensen bij u uit de kast gedemonteerd. Bij u thuis bekijken ze het uurwerk en indien mogelijk wordt het direct gerepareerd. Als dit niet het geval is wordt er een prijsopgave gemaakt voor de reparatie of restauratie. De prijs en de levertijd worden afgesproken. Als het uurwerk weer in goede staat is en heeft proefgelopen in ons atelier wordt het bij u met zorg in de kast terug gemonteerd en afgesteld.

GOUDSMIT

Jewel House heeft een eigen goudsmid. Deze 
repareert al uw sieraden in gangbare, maar zeker ook in hele complexe gevallen. Onze klanten zijn vaak verbaasd over hoe mooi hun sieraden zijn gerepareerd. Ze komen vaan mooier terug dan dat ze gebracht worden. De sieraden worden bovendien schoon en gepolijst afgeleverd. Ook trouwringen kunnen tot kunnen tot iets heel moois gemaakt worden.

HORLOGEMAKER
Jewel House beschikt ook over een eigen horlogemaker. Deze repareert horloges van alle merken. Als u uw horloge wilt laten repareren dan kunnen we een prijsopgave maken. De prijsopgaven beginnen bij € 20,-. Als u de prijsopgave te duur vindt dan komt uw horloge ongerepareerd weer retour. De horlogemaker maakt uw horloges weer als nieuw, en geeft daarop een half jaar garantie.


REDACTIE | DISCLAIMER | PRIVACY | ALGEMENE VOORWAARDEN
Copyright 2021 Jewelhouse &