Donderdag 15 april, 2021
 
 
 
ConsumentCONSUMENTLeverancierLEVERANCIER
 

VRIENDSCHAPSRINGEN

INKOOP ZILVER EN GOUD

CONTACTGEGEVENS
Gorecht Oost 30-B
9603 AA Hoogezand
Tel 0598 - 326 443
E-mail info@jewelhouse.nl
Twitter Facebook
Boccia
Calvin Klein
Desiree Trouwringen
DKNY
Fossil
Hot Diamonds
Joy de la Luz
MY iMenso
Zinzi
Esprit
Silk Jewellery
MY iMenso

De collectie van MY iMenso munten (insignia's) is nog maar kort op de Nederlandse markt. Op dit moment is het munt sieraad helemaal HOT in Nederland en wordt het gedragen door vele bekende Nederlanders. Het systeem werkt als volgt: De zilveren munthouder kan aan twee zijden gedragen worden en kan geopend worden waarna u er een munt (Insignia) in kunt doen. (Insignia is latijns voor symbool).
De munten zijn verkrijgbaar in vele verschillende variaties uitgevoerd in zilver, zilver verguld, zilver rose, half-edelsteen, camee en in combinatie met emaille.
 
U kunt door te combineren met verschillende elementen en kleuren een uniek sieraad samenstellen. Door andere elementen aan te schaffen of cadeau te vragen kunt u uw sieraad naar uw eigen smaak veranderen. Het bijbehorende zilveren collier is 92 cm en heeft 2 sluitingen zodat het op iedere gewenste lengte gedragen kan worden en is verkrijgbaar in zilver, geelgoud verguld zilver en roségoud verguld zilver. In de MY iMenso collectie is het mogelijk om twee munten in de munthouder te plaatsen.

Hierdoor kunt u bijvoorbeeld een combinatie maken van een zilveren munt aan de voorkant en een half-edelsteen aan de andere kant.
Om het extra chique te maken kunt u zelfs nog een cover voor de half-edelsteen plaatsen, hierdoor krijgt u echt een ongelofelijk mooi en uniek sieraad. 

            
             

REDACTIE | DISCLAIMER | PRIVACY | ALGEMENE VOORWAARDEN
Copyright 2021 Jewelhouse &