Zondag 28 februari, 2021
 
 
 
ConsumentCONSUMENTLeverancierLEVERANCIER
 

VRIENDSCHAPSRINGEN

INKOOP ZILVER EN GOUD

CONTACTGEGEVENS
Gorecht Oost 30-B
9603 AA Hoogezand
Tel 0598 - 326 443
E-mail info@jewelhouse.nl
Twitter Facebook
Boccia
Calvin Klein
Desiree Trouwringen
DKNY
Fossil
Hot Diamonds
Joy de la Luz
MY iMenso
Zinzi
Esprit
Silk Jewellery
DKNY Sieraden

DKNY is de energie en de geest van New York. Het merk richt zich op de echte behoeften van de mensen, van het werk tot aan het weekend en avond. Zowel modieus als vriendschappelijk, levert DKNY constant zijn unieke mix van stijl rond de wereld.

DKNY is een van de grootste modemerken ter wereld met de hoogste standaard in creativiteit, kwaliteit en innovatie zoals dat ook in de sieradencollecties naar voren komt. In de collectie sieraden van DKNY vindt u alleen sieraden die vervaardigd zijn van de meest hoogwaardige materialen. Prachtige trendy sieraden, uitgevoerd in diverse kleurcombinaties en soms volgezet met zirkinia stenen zijn een echte must have.

De sieraden van DKNY zijn zeer modieus, eigentijds en voor elke persoonlijkheid zal er een passend item in de collectie te vinden zijn. De details zijn prachtig uitgewerkt en zijn altijd volgens de laatste mode accessoires. Ieder seizoen veranderen de kleuren mee volgens de laatste modekleuren dus met een DKNY sieraad steel je zeker de show.


REDACTIE | DISCLAIMER | PRIVACY | ALGEMENE VOORWAARDEN
Copyright 2021 Jewelhouse &