Dinsdag 02 maart, 2021
 
 
 
ConsumentCONSUMENTLeverancierLEVERANCIER
 

VRIENDSCHAPSRINGEN

INKOOP ZILVER EN GOUD

CONTACTGEGEVENS
Gorecht Oost 30-B
9603 AA Hoogezand
Tel 0598 - 326 443
E-mail info@jewelhouse.nl
Twitter Facebook
Adidas
Boccia
Calvin Klein
Casio Edifice
Casio G-Shock
Coolwatch for Kids
Diesel
DKNY
Fossil
Guess
Seiko
Sekonda
DKNY Horloges

In 1988 startte Donna Karan in de mode, onder de naam DKNY (Donna Karan New York). Aanvankelijk was ze op zoek naar de ‘perfecte spijkerbroek,’ tevens wilde ze haar dochter zo modieus mogelijk kleden. Niet veel later groeide DKNY uit tot een van de grootste modemerken ter wereld met de hoogste standaard in creativiteit, kwaliteit en innovatie zoals dat ook in de horlogecollecties naar voren komt.

Donna Karan koppelde haar oog voor detail aan het kleden van haar familie, met name haar kinderen en kleinkinderen. Dit leidde op een gegeven moment tot het maken van accessoires zoals horloges en dergelijke. DKNY wil de internationale, bruisende en vernieuwende levensstijl van de wereldstad New York uitdragen.

DKNY horloges hebben een sportief design, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende vormen en materialen. De horloges van DKNY staan bekend om de in het oog springende modellen. Ze zijn van bijzonder hoge kwaliteit, trendy, vernieuwend, stijlvol en elegant en zullen dan ook bij iedere kleding passen. De details zijn prachtig uitgewerkt en zijn altijd volgens de laatste mode-accessoires. Ieder seizoen veranderen de kleuren mee volgens de laatste modekleuren dus met een DKNY horloge zit je altijd bij de tijd.


REDACTIE | DISCLAIMER | PRIVACY | ALGEMENE VOORWAARDEN
Copyright 2021 Jewelhouse &