Donderdag 15 april, 2021
 
 
 
ConsumentCONSUMENTLeverancierLEVERANCIER
 

VRIENDSCHAPSRINGEN

INKOOP ZILVER EN GOUD

CONTACTGEGEVENS
Gorecht Oost 30-B
9603 AA Hoogezand
Tel 0598 - 326 443
E-mail info@jewelhouse.nl
Twitter Facebook
Adidas
Boccia
Calvin Klein
Casio Edifice
Casio G-Shock
Coolwatch for Kids
Diesel
DKNY
Fossil
Guess
Seiko
Sekonda
Merkhorloges

Voor jezelf of voor je partner, een horloge is altijd een bijzonder en persoonlijk cadeau. Je draagt het voortdurend bij je en kijkt er gaande de dag regelmatig naar. Een heel persoonlijk sieraad , maar wel een met een groot praktisch nut.

Bij Jewel House heb je een ruime keuze uit prachtige horloges van verschillende merken. Zo hebben wij de collecties van Boccia, Calvin Klein, Coolwatch for Kids, Diesel, Fossil, Guess, Seiko en Sekonda  in onze winkel.


In onze horlogerie kun je bij ons jouw hart ophalen. De modemerken als o.a. Fossil en Guess hebben een prominente plaats in ons assortiment. Maar ook stoere herenhorloges van het wereldmerk Seiko ontbreken niet. Onze oorsprong ontbreekt uiteraard niet en je moet ook beslist eens een kijkje nemen bij onze Sekonda molen.

Tijdloos en waardevol

Een horloge is bij uitstek geschikt om uiting te geven aan een lifestyle. Jewel House beschikt over een groot assortiment  bekende horlogemerken, en heeft onder andere Boccia, Calvin Klein, Coolwatch for Kids, Diesel, Fossil, Guess, Seiko en Sekonda in haar winkel. Jewel House denkt met je mee en heeft voor jou het horloge dat bij jou past: hedendaags, klassiek of sportief.

Je hebt onder andere de keuze uit stoere, waterdichte, stalen stevigheid, maar ook uit exclusieve en chique elegance. Met zirkonia's of juist onopvallend. Ook gouden horloges maken deel uit van deze uitgebreide collectie. Een horloge voor elke gelegenheid of voor elke gelegenheid een horloge! Op het gebied van service en techniek vindt je in Hoogezand geen beter adres. Met onze ervaren medewerkers waarborgt Jewel House een unieke dienstverlening bij reparatie van en onderhoud aan horloges.

 


REDACTIE | DISCLAIMER | PRIVACY | ALGEMENE VOORWAARDEN
Copyright 2021 Jewelhouse &