Zondag 28 februari, 2021
 
 
 
ConsumentCONSUMENTLeverancierLEVERANCIER
 

VRIENDSCHAPSRINGEN

INKOOP ZILVER EN GOUD

CONTACTGEGEVENS
Gorecht Oost 30-B
9603 AA Hoogezand
Tel 0598 - 326 443
E-mail info@jewelhouse.nl
Twitter Facebook
Routing

Winkelinrichting is het visitekaartje van een winkel, het zichtbare en tastbare gedeelte van de ondernemingsformule. Jewel House heeft zich hierin verdiept en bij de ontwikkeling van de winkelformule heeft men gestreefd naar de ideale uitstraling, met een optimale routing en een herkenbare eigen Jewel House stijl. Design, creativiteit en exclusiviteit worden in de breedste zin des woord in de winkel vertegenwoordigd. Jewel House is zich ervan bewust dat het succes van een juwelierswinkel voor een belangrijk deel wordt bepaald door het gezicht van de zaak. Een goed interieur speelt hierbij een zeer belangrijke rol en werkt zonder meer omzetverhogend. Kortom: ingericht op resultaat.

Routing
De routing van een winkel is belangrijk. Dit beïnvloedt de klant o.a. of zij zich op haar gemak voelt in de winkel en het product dat zij zoekt snel kan vinden. Het Jewel House meubilair is hierop aangepast en kan geplaatst worden in alle soorten winkels met verschillende vloeroppervlaktes.

Jewel House winkelinrichting en meubilair
Voor de uitstraling en inrichting van de winkel maakt Jewel House gebruik van de diensten van WSB interieurbouw welke speciaal voor Jewel House de winkelinrichting en meubilair heeft ontworpen.


REDACTIE | DISCLAIMER | PRIVACY | ALGEMENE VOORWAARDEN
Copyright 2021 Jewelhouse &