Zondag 28 februari, 2021
 
 
 
ConsumentCONSUMENTLeverancierLEVERANCIER
 

VRIENDSCHAPSRINGEN

INKOOP ZILVER EN GOUD

CONTACTGEGEVENS
Gorecht Oost 30-B
9603 AA Hoogezand
Tel 0598 - 326 443
E-mail info@jewelhouse.nl
Twitter Facebook
Medewerkers

Jewel House wil de kwaliteit van het personeelsbestand verder versterken door de service, behulpzaamheid en klantvriendelijkheid te verhogen. Ook wil Jewel House de communicatie naar klanten vernieuwen met behulp van radio, televisie en het internet. Een goede werknemer is iemand die durft te ondernemen en positief denkt. De werknemers van Jewel House moeten zich kunnen identificeren met het merk, het Jewel House winkelconcept en de filosofie achter het bedrijf. Als Jewel House medewerker ben je niet verplicht om opgeleid juwelier te zijn als je maar een klantvriendelijke en servicegerichte instelling hebt. Wel zorgen we ervoor dat er altijd een gediplomeerde juwelier in de winkel aanwezig is. Het personeel draagt zelf de nieuwe trends en merken zodat de klant kan zien hoe het kan staan.

Trainingen en opleidingen
Trainingen worden gegeven op het kantoor van Jewel House, op locatie in het land of tijdens praktijkgerichte trainingen van JUV. 

Tijdens de trainingen worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Productkennis; tijdens de training wordt stil gestaan bij verschillende producten met hun specifieke eigenschappen, en werking.
  • Verkoop; met praktijkgerichte cases wordt er tijdens deze training rollenspellen geoefend om op een leuke manier en zonder ‘push’ -methode een product te adviseren en te verkopen.
  • Salon; bij deze training staan de Piercing-producten en de behandeling zelf centraal.
  • Centraal staan hierbij de 4 P’s: Product, Prijs, Plaats en Promotie

-


REDACTIE | DISCLAIMER | PRIVACY | ALGEMENE VOORWAARDEN
Copyright 2021 Jewelhouse &