Zondag 28 februari, 2021
 
 
 
ConsumentCONSUMENTLeverancierLEVERANCIER
 

VRIENDSCHAPSRINGEN

INKOOP ZILVER EN GOUD

CONTACTGEGEVENS
Gorecht Oost 30-B
9603 AA Hoogezand
Tel 0598 - 326 443
E-mail info@jewelhouse.nl
Twitter Facebook
Marketing

Er wordt vanuit het bedrijf veel aandacht geschonken aan communicatie. Regionaal adverteert Jewel House in plaatselijke kranten en tijdschriften om consumenten te informeren dat er bij hun in de buurt ook een Jewel House gevestigd is.

Op landelijk niveau zorgt Jewel House voor naamsbekendheid door te adverteren in vakmagazines. Tevens worden er acties bedacht welke extra nieuwe klanten aantrekken. Bij het uitvoeren van verschillende marketingactiviteiten op regionaal niveau werkt Jewel House veel samen met haar leveranciers, wat betreft het uitbrengen van foldermateriaal.


Consumentenmailings
In de nieuwsbrief zit vaak een voorbeeld van een consumentenmailing met de daarbij behorende acties. Deze voorbeeld consumentenmailing kan door een ondernemer worden gebruikt voor het versturen van mailings naar vaste klanten of voor huis aan huis mailings.

Acties 
Er worden regelmatig verschillende acties vanuit het bedrijf bedacht. Tijdens deze acties is er een centraal thema. Over het algemeen geldt dat er actie is met één of meerdere merkproducten.


REDACTIE | DISCLAIMER | PRIVACY | ALGEMENE VOORWAARDEN
Copyright 2021 Jewelhouse &