Donderdag 15 april, 2021
 
 
 
ConsumentCONSUMENTLeverancierLEVERANCIER
 

VRIENDSCHAPSRINGEN

INKOOP ZILVER EN GOUD

CONTACTGEGEVENS
Gorecht Oost 30-B
9603 AA Hoogezand
Tel 0598 - 326 443
E-mail info@jewelhouse.nl
Twitter Facebook
Een gevoel van vertrouwdheid

Zodra je binnenstapt bij Jewel House ontstaat er een gevoel van vertrouwdheid. Het interieur is vriendelijk, straalt rust en schoonheid uit. Een ruimtelijke opzet, een verbeterde routing, warme oranjekleurige kooflijsten, strakke marmoleum vloerbedekking gecombineerd met tapijt, heldere verlichting, informatie en (merk)bordjes en duidelijke prijskaartjes bij de aanbiedingen.

De klant wordt ontvangen door een vriendelijke specialist welke uitgebreid de tijd neemt en eventueel een kopje thee klaar heeft staan. Jewel House is een trendvolgende winkel voor iedereen, met een assortiment dat bestaat uit A-merken en private label artikelen voor een scherpe prijs. Klanten identificeren zich met de uitstraling van de producten en raken hieraan gehecht. Hierdoor ligt de loyaliteit en trouw van de consument aan Jewel House relatief hoog.

   

   

Voor elk wat wils
In ons ruime sfeervolle winkel kunt u onder vakkundige begeleiding een sieraad van zilver, goud, staal of titanium aankopen. Dit laatste materiaal is uitermate geschikt voor mensen met huidallergieën. Wij voeren diverse kwaliteitsmerken van trouwringen.

Er is een voorraad van ca. 500 horloges, meer dan 1000 verscheidene soorten sieraden van minstens 40 verschillende merken. Tevens is er in de winkel een speciale ruimte ingericht voor het piercen van de navel, neus, wenkbrauw of lip. In onze zaak is er voor elk wat wils, trendy en merkbewust, sportief en elegant, dit alles met professioneel advies.

 

 

De meest klanthousiaste juwelier
Jewel House streeft ernaar de meest “klanthousiaste” juwelier van Hoogezand (Oost Groningen) te zijn. Het ruime actuele assortiment vertegenwoordigt de hedendaagse mode in juwelen, horloges en accessoires.

In Jewel House staat service, kwaliteit, de juiste keuze, de behoefte van de klant en vakmanschap centraal.
Dit vind je ondermeer terug doordat er altijd een gediplomeerde juwelier aanwezig is, er naar wens kan worden gewerkt met een klantenkaart waardoor precies kan worden na gegaan wat een klant gebruikt en er altijd een aparte ruimte beschikbaar is, waar bijvoorbeeld oorbellen of piercings aangebracht kunnen worden.    
 

Schreeuwen om aandacht
Overal om ons heen worden producten vernieuwd en komen er nieuwe producten bij. Deze producten schreeuwen om aandacht voor hun nieuwe identiteit. En de moderne mens lijkt meer dan ooit behoefte te hebben aan een tegengif voor zijn alledaagse beslommeringen: er zijn meer trends dan ooit. Het gaat niet zozeer om wat we kopen, het gaat er vooral om dat het nieuw is. Dat zie je overal terug: ook in de sieraden en juwelenbranche. Vaak gaat het erom een statement te maken: ik bezit het allernieuwste en het allerduurste, en je kunt er niet omheen dat te zien. Ondanks al het geschreeuw om het nieuwe is er een sterke tegen tendens bespeurbaar: we willen weer voor duurzaamheid gaan. We krijgen weer oog voor vakmanschap: we willen zien dat er met liefde aan het product is gewerkt! Jewel House behoudt haar tijdloze sieraden maar zoekt tevens continu naar nieuwe kwalitatieve en innovatieve producten.


Goede kwaliteit en optimale keuzemogelijkheid!
Het concept richt zich op een klant die een goede kwaliteit en optimale keuzemogelijkheid verwacht van de juwelier en graag geholpen wil worden met een gericht persoonlijk advies. Onze medewerkers staan je graag terzijde in je zoektocht naar jouw verleiding.


REDACTIE | DISCLAIMER | PRIVACY | ALGEMENE VOORWAARDEN
Copyright 2021 Jewelhouse &