Zondag 28 februari, 2021
 
 
 
ConsumentCONSUMENTLeverancierLEVERANCIER
 

VRIENDSCHAPSRINGEN

INKOOP ZILVER EN GOUD

CONTACTGEGEVENS
Gorecht Oost 30-B
9603 AA Hoogezand
Tel 0598 - 326 443
E-mail info@jewelhouse.nl
Twitter Facebook
Amora
Goede Doel Bedels
Piccolo
Zinzi Charms
Zoppini
ZoppiniZoppini is een trendy Italiaans sieradenmerk met collecties gemaakt van hoogwaardig edelstaal en 18 karaat goud, gecombineerd met bijvoorbeeld emaille, zirkonia’s, kleur-of edelstenen. Zoppini biedt een ruime keuze voor heren en dames, jong of volwassen zoals bijvoorbeeld armbanden gemaakt van rubber gecombineerd met edelstaal. Ook is het mogelijk je eigen armband te creëren met de talloze symbols van Zoppini.

Unique, exclusief en met de hand gemaakt. Elke schakelarmband gemaakt van edelstaal en 18 karaats goud met emaille, zirkonia’s, kleur-of edelstenen. Ontwerp je eigen armband dankzij het 1-2-3 klik-systeem. Je eigen stijl en smaak dankzij de vele Symbols van Zoppini: letters, vlaggen, dieren, favoriete hobby’s en emotionele Symbols. Italiaanse creativiteit, gevoel voor details en jaren fabricage-ervaring garanderen de kwaliteit van de Zoppini sieraden.

Naast de symbols voert Zoppini nog 2 andere lijnen: Dare to love en Zo-Dark.

De Dare to Love-lijn richt zich op de moderne en eigenzinnige vrouw en man van deze tijd! Een gedurfde designcollectie met eenvoudige en strakke vormen in edelstaal modieus en stijlvol tegelijk.
Unique, exclusief en met de hand gemaakt. Elke schakelarmband gemaakt van edelstaal en 18 karaat goud met emaille, zirkonia's, kleur of edelstenen kom het bekijken in Jewel House!
 
De Dare to Love-lijn richt zich op de moderne en eigenzinnige vrouw en man van deze tijd! Een gedurfde designcollectie met eenvoudige en strakke vormen in edelstaal modieus en stijlvol tegelijk.
 
De ontwerpen van de Zo-Dark collection zullen de modebewuste man aanspreken: stoer & staal.
Hij kan kiezen van smal tot breed, van sportief tot sjiek.


REDACTIE | DISCLAIMER | PRIVACY | ALGEMENE VOORWAARDEN
Copyright 2021 Jewelhouse &