Zondag 28 februari, 2021
 
 
 
ConsumentCONSUMENTLeverancierLEVERANCIER
 

VRIENDSCHAPSRINGEN

INKOOP ZILVER EN GOUD

CONTACTGEGEVENS
Gorecht Oost 30-B
9603 AA Hoogezand
Tel 0598 - 326 443
E-mail info@jewelhouse.nl
Twitter Facebook
Amora
Goede Doel Bedels
Piccolo
Zinzi Charms
Zoppini
Piccolo

Het origineel, sinds 2004. Dé kralen van een kleiner formaat, voor alle leeftijden!
 
Voor vrouwen van vier tot tachtig, voor vriendinnen, zussen, moeders, dochters en oma’s. Bij de Piccolo collectie bepalen de bedels je leeftijd.
 

Sprankelende combinaties
Piccolo: dé beads, van een kleiner formaat dan andere collecties, voor wie van fijne sieraden houdt. De verschillende combinaties van kralen en bedels maken elke armband of ketting uniek. De vrolijke kleuren en jeugdige bedels spreken vooral kinderen en tieners aan. Terwijl de klassieke en trendy Piccolo beads overwegend door volwassen vrouwen worden gedragen. Combineren kan ook, de Piccolo armbanden gaan prima samen met de armbanden van Amora. Het tegelijk dragen van de grote en kleine beads zorgt voor een speels en sprankelend effect.
 
Elk seizoen nieuwe bedels
Piccolo speelt snel in op nieuwe trends en gaat met de seizoenen mee. Voor de kleintjes zijn er bloemetjes in de lente, vlinders in de zomer, kabouters in de herfst en engeltjes met de feestdagen. Voor de tieners en volwassen vrouwen zijn er bedels en kralen te kust en te keur. De collectie bestaat al uit meer dan 500 beads en groeit nog steeds!

REDACTIE | DISCLAIMER | PRIVACY | ALGEMENE VOORWAARDEN
Copyright 2021 Jewelhouse &