Zondag 28 februari, 2021
 
 
 
ConsumentCONSUMENTLeverancierLEVERANCIER
 

VRIENDSCHAPSRINGEN

INKOOP ZILVER EN GOUD

CONTACTGEGEVENS
Gorecht Oost 30-B
9603 AA Hoogezand
Tel 0598 - 326 443
E-mail info@jewelhouse.nl
Twitter Facebook
Amora
Fossil Jewelry
Pandora
Pure
MAX
Fotogravures
Zilveren Sieraden

Pandora, Joy Jewels, Fossil jewelry, Pure herensieraden, Boccia titanium sieraden, K3, Amora Fotogravures, Fashion Zilver. Ook bij het zilver hebben we naast de merken een uitgebreide collectie zilveren sieraden voor vrouw, man of kind.

Zilver heeft met zijn heldere kleur en glans een geheel eigen schoonheid en past fantastisch in het hedendaagse modebeeld. Zilver laat zich gemakkelijk combineren met en verwerken tot strakke, moderne sieraden. In zilver kunnen ontwerpers hun creativiteit kwijt. Jewel House heeft een breed aanbod aan exclusief vormgegeven sieraden voor een scherpe prijs. De prijs van zilver ligt beduidend lager dan van andere edelmetalen, zoals goud. Dus is het mogelijk meer leuke, bijzondere, exclusieve, modische maar vooral mooie sieraden aan te schaffen. Er is volop keuze uit mat en glanzend zilver dat zich tevens goed laat combineren met edelstenen.

Ook bij zilveren sieraden let Jewel House op de kwaliteit. Alle zilveren sieraden zijn voorzien van een speciaal keurmerk. De mannelijke klanten van Jewel House ontdekken steeds meer de schoonheid en veelzijdigheid van zilver. De markt voor zilveren mannensieraden wordt groter. En terecht, want de stoere strakke ontwerpen en de wat koele uitstraling van zilver passen bij het modebeeld van de huidige man. Je vind bij Jewel House een groot assortiment aan bekende merken als Fossil, Joy Jewels en Pandora, maar ook exclusieve, handgemaakte sieraden.


REDACTIE | DISCLAIMER | PRIVACY | ALGEMENE VOORWAARDEN
Copyright 2021 Jewelhouse &