Donderdag 15 april, 2021
 
 
 
ConsumentCONSUMENTLeverancierLEVERANCIER
 

VRIENDSCHAPSRINGEN

INKOOP ZILVER EN GOUD

CONTACTGEGEVENS
Gorecht Oost 30-B
9603 AA Hoogezand
Tel 0598 - 326 443
E-mail info@jewelhouse.nl
Twitter Facebook
Desiree
Trouw- en vriendschapsringen

Jewel House heeft een fijne collectie trouw- en vriendschapsringen met diverse mogelijkheden.
Het trouwringen merk Desiree, dat bekend staat om zijn prijsklasse biedt je voldoende keuzemogelijkheden.
De ringen worden gratis gegraveerd.


Er wordt steeds minder getrouwd, maar stellen die besluiten wel in het huwelijksbootje te stappen, willen er iets bijzonders van maken. De partnerringen trend voor 2007 is geelgoud, maar witgoud blijft actueel. Een extra ring voor de bruid blijkt populair. De prachtige verwerkingen van briljanten maken de ringen extra speciaal. Het mag dan ook best wat kosten!

De gesloten cirkel van trouwringen symboliseert de volmaakte liefde. Al eeuwenlang geven mensen elkaar een trouwring als teken van de verbintenis die zij met elkaar aangaan. Jewel House heeft een ruime keuze aan trouwringen. Een gevarieerd aanbod van hoogwaardige ringen van bekende en minder bekende merken zijn in de winkel te vinden. Jewel House beschikt over vele hedendaagse uitvoeringen en modellen. In glanzend of mat en in prachtige combinaties van meer kleuren goud of met titanium. Uniek voor een trouwring en door zijn zuiverheid geschikt voor de meest gevoelige huid.

Nieuw in de winkel van Jewel House zijn de edelstalen sieraden en trouwringen. Stoer, origineel en futuristisch. Wil je aan jouw trouwring nog een extra symbool van liefde, zuiverheid en romantiek geven, dan is een diamant de mooiste toevoeging. Niet alleen voor de dames, maar ook voor de heren heeft Jewel House een uitgebreid assortiment aan trouwringen met diamant. De fonkeling van de diamanten geven de trouwringen een ongekende schoonheid en een geraffineerd cachet. Het onderscheidt zich van anderen, een leven lang!

Voor Jewel House is het van belang dat jij kiest voor wat bij jou en je partner past. Elke persoonlijke wens kan worden gehonoreerd. Jewel House staat je met raad en daad, vakmanschap en geduld bij in jouw keuze.

Een moeilijke keuze
Een trouwring uitkiezen doe je niet zo maar even. Als symbool voor eeuwige liefde draag je het sieraad voor de rest van je leven. Dus kies je een ring die bij jullie past, een ring die jullie beide absoluut de mooiste vinden. Dat maakt een trouwring uniek en heel persoonlijk. Bij Jewel House nemen wij de tijd voor jullie en kunnen wij jullie, met deskundige hulp, helpen de juiste keuze te maken.

Desiree trouw- en vriendschapsringen
Een ring uit La Collection Sereine creëer je helemaal zelf. Deze collectie biedt de keuze uit 4 modellen, in 4 mogelijke kleuren, in 4 verschillende breedtes en met twee beschikbare afwerkingen. Bovendien zijn er 8 manieren om met zettingen van diamanten om te gaan. Op de Website van Desiree staan bijna 1000 verschillende mogelijkheden. Een ware ontdekkingstocht dus…

Desiree staat voor 14 karaat goud. Zij hebben een uitgebreide collectie relatieringen van de merken:
Colom, Martinshof, Desiree en Love Art. 
 


De Desiree trouwringen collectie is opgedeeld in 4 segmenten:
- La Collection Elementair: ringen in de commerciële prijsklasse
- La Collection Sereine: de klassieke gladde trouwring
- La Collection Imaginaire: ringen met speciale bewerking in één kleur goud – hoger niveau
- La Collection Couleur: ringen in bi- en tricolor – hoger niveau

 


REDACTIE | DISCLAIMER | PRIVACY | ALGEMENE VOORWAARDEN
Copyright 2021 Jewelhouse &