Zondag 28 februari, 2021
 
 
 
ConsumentCONSUMENTLeverancierLEVERANCIER
 

VRIENDSCHAPSRINGEN

INKOOP ZILVER EN GOUD

CONTACTGEGEVENS
Gorecht Oost 30-B
9603 AA Hoogezand
Tel 0598 - 326 443
E-mail info@jewelhouse.nl
Twitter Facebook
Boccia Titanium
Titanium en edelstalen sieraden

Titanium
Bij sieraden van titanium denk je aan stijlvol en eigentijds. Titanium is drie keer zo sterk als staal, maar 45 procent lichter: Bovendien is het hypoallergeen en corrosiebestendig, wat betekent dat het niet roest. Vanwege al die eigenschappen wordt titanium al vele jaren toegepast in medische wetenschap en de lucht- en ruimtevaart. Inmiddels is men er ook achter gekomen dat je uit dit veelzijdige metaal de mooiste sieraden kunt maken. Titanium heeft een totaal ander karakter dan zilver of goud.

Niet alleen is het anders van kleur, er zijn ook andere bewerkingstechnieken voor nodig. Zo is het moeilijk te snijden en vormen en niet te solderen. Titanium is bij uitstek geschikt voor het maken van moderne sieraden: de koele uitstraling en het zijdeachtige oppervlak geven het metaal een eigentijdse allure. In combinatie met andere glanzende edelmetalen of edelstenen komt titanium extra tot zijn recht. Het is bijzonder hard waardoor het nauwelijks slijt of krast. Bovendien draagt het prettig, omdat het licht is en snel huidtemperatuur aanneemt. Titanium voelt daardoor nooit koud aan. Door zijn hypoallergene eigenschappen is titanium geschikt voor de meest gevoelige huid. Jewel House levert Titanium sieraden van het merk Boccia.

Staal
Staal mag zich de laatste jaren verheugen in een grote belangstelling vanuit de sieradenbranche.
Het voortschrijden van de technische vaardigheden opent de mogelijkheid gedurfde ontwerpen vorm te geven tot een tijdloos sieraad. Al dan niet gecombineerd met briljant zijn er armbanden, ringen, colliers en oorsieraden leverbaar.

Graveren
Voor eenvoudige (naam)gravures geldt: als de drukte in de winkel het toelaat: klaar terwijl je wacht.

 


REDACTIE | DISCLAIMER | PRIVACY | ALGEMENE VOORWAARDEN
Copyright 2021 Jewelhouse &