Donderdag 28 januari, 2021
 
 
 
ConsumentCONSUMENTLeverancierLEVERANCIER
 

VRIENDSCHAPSRINGEN

INKOOP ZILVER EN GOUD

CONTACTGEGEVENS
Gorecht Oost 30-B
9603 AA Hoogezand
Tel 0598 - 326 443
E-mail info@jewelhouse.nl
Twitter Facebook
Diamonde
Spring Collection
Jeunesse
M'amour
Fashion goud
Fotogravures
Desiree Trouwringen
Jeunesse Goud

Jeunesse heeft een herkenbare stijl door haar brede banden, golvende accenten, strakke lijnen en speelse combinaties van 14 karaats goud. Zij gebruiken veel geel- en witgoud met diamant en edelstenen. Een herkenbare stijl met een volwassen karakter. Jeunesse richt zich hiernaast ook op de jongere generatie door in haar assortiment veel zilveren ringen, zilveren oorringen, teenringen, enkelbandjes en neusringen toe te voegen.
Jeunesse heeft memoire sieraden waardoor jij van je herinnering een blijvende kan maken door er een diamantje aan toe te voegen.  

Door de elementen romantiek en vrouwelijkheid uit het modebeeld te halen van de komende zomer werden de ontwerpers van Jeunesse geinspireerd tot het maken van een schitterende gouden set, een warme combinatie van crème kleurige zoetwaterparels met citrien en diamant. Fijntjes maar toch opvallend, als complete set een echte eyecatcher! De set bestaat uit; een ring, hanger aan spang collier en oorsieraden. Kom de set bewonderen bij Jewel House.

 


REDACTIE | DISCLAIMER | PRIVACY | ALGEMENE VOORWAARDEN
Copyright 2021 Jewelhouse &