Donderdag 28 januari, 2021
 
 
 
ConsumentCONSUMENTLeverancierLEVERANCIER
 

VRIENDSCHAPSRINGEN

INKOOP ZILVER EN GOUD

CONTACTGEGEVENS
Gorecht Oost 30-B
9603 AA Hoogezand
Tel 0598 - 326 443
E-mail info@jewelhouse.nl
Twitter Facebook
Diamonde
Spring Collection
Jeunesse
M'amour
Fashion goud
Fotogravures
Desiree Trouwringen
Fotogravures

Jouw favoriete foto op goud of zilver gegraveerd! Je dierbare voor altijd op goud of zilver, wij vereeuwigen hem of haar! Misschien een afbeelding van uw trouwe viervoeter? Geen probleem. Wij graveren het voor u op een gouden of zilveren plaatje.

Geef een exclusief en waardevol kado. Laat een foto van uw kind, kleinkind, familielid, geliefde, uw huisdier of uw idool afbeelden in hout of steen. Uniek als babyfoto bij een geboorte. Speciaal voor opa en oma om te krijgen maar ook om te geven bij een geboorte of verjaardag. Opvallend als relatiegeschenk en mooi als herinnering.

De Techniek
Fotogravure is een techniek door in diepte te graveren, een foto in reliëf in hout,steen of ander basismateriaal af te beelden. De foto of afbeelding wordt net als een gewone foto weergegeven in het materiaal.Er komen geen chemische ontwikkeltechnieken aan te pas echter alleen de reflectie van licht op het materiaal. De verschillende basismaterialen en de gebruikte afbeelding zorgen voor een reeks van verschillende mogelijkheden en effecten.

De techniek is te gebruiken voor enkelstuks objecten zoals een geboortefoto, een naambordje, een relatiegeschenk, een portret, een kunstwerk,enz. Maar ook is de techniek uitermate geschikt voor kleine serieproductie voor een bedrijfslogo, relatiegeschenk, aandenken, emblemen, souvenier, enz.

Wij verzorgen uw graveerwerk. Hangers, armbanden, horlogekasten, messen, aanstekers, sleutelhangers,...
Pennen, balpennen,... Fotogravures op zilveren, vergulde, gouden hangers Fotogravures op glas,... Tekst op glas,...


REDACTIE | DISCLAIMER | PRIVACY | ALGEMENE VOORWAARDEN
Copyright 2021 Jewelhouse &