Zondag 28 februari, 2021
 
 
 
ConsumentCONSUMENTLeverancierLEVERANCIER
 

VRIENDSCHAPSRINGEN

INKOOP ZILVER EN GOUD

CONTACTGEGEVENS
Gorecht Oost 30-B
9603 AA Hoogezand
Tel 0598 - 326 443
E-mail info@jewelhouse.nl
Twitter Facebook
Diamonde
Spring Collection
Jeunesse
M'amour
Fashion goud
Fotogravures
Desiree Trouwringen
Gouden Sieraden

Diamonde, Spring Collection, Jeunesse, M'amour, Fashion goud, Fotogravures en Desiree vriendschapsringen. Uiteraard hebben we naast deze merken een zeer uitgebreide collectie gouden sieraden met en zonder briljant en met zirkonia.

Goud is het meest geliefde materiaal voor sieraden. Het is één van de meest waardevolle metalen ter wereld. Het is zeldzaam en het oxideert nauwelijks, waardoor het lang zijn glans behoudt. Toch is het pure goud, dat samen met andere metalen uit erts wordt gesmolten, niet erg bruikbaar voor duurzame sieraden.

Puur goud is te zacht en daarom worden er andere metalen aan toegevoegd. Het wordt daardoor harder en duurzamer en de kleur kan veranderen van witgoud (door toevoeging van palladium) tot roodgoud (door toevoeging van koper). De kleur en de glans van goud blijft echter altijd onmiskenbaar mooi. Goud is daardoor buitengewoon geschikt voor verwerking in sieraden, die bij elke stemming of gelegenheid passen.

Met zijn prachtige warme glans laat goud zich zeer goed combineren met edelstenen, diamanten en andere edelmetalen. Jewel House is bekend met de vele mogelijkheden van goud. Wij hebben ruime ervaring met fantasievolle, persoonlijke en originele ontwerpen en kunnen je daarbij uitstekend adviseren.

Dit vakmanschap zie je bij Jewel House terug in de uitgebreide collectie goud-met-titanium sieraden.
Het koele titanium laat zich op spectaculaire wijze combineren met het warm getinte goud. Jewel House heeft ook combinaties van drie kleuren goud in zijn collectie, in stijlvolle ontwerpen van traditioneel tot extravagant. Alle sieraden bij Jewel House zijn van hoogwaardige kwaliteit en beschikken over de vereiste keurmerken. Bij Jewel House vind je altijd een stijlvol sieraad dat bij je persoonlijkheid past. Met het juiste onderhoud kun je bijna een leven lang genieten van je aankoop. Loop even binnen voor een geheel vrijblijvend advies of een kosteloze reiniging van je sieraden. 


REDACTIE | DISCLAIMER | PRIVACY | ALGEMENE VOORWAARDEN
Copyright 2021 Jewelhouse &