Zondag 28 februari, 2021
 
 
 
ConsumentCONSUMENTLeverancierLEVERANCIER
 

VRIENDSCHAPSRINGEN

INKOOP ZILVER EN GOUD

CONTACTGEGEVENS
Gorecht Oost 30-B
9603 AA Hoogezand
Tel 0598 - 326 443
E-mail info@jewelhouse.nl
Twitter Facebook
Jeunesse
Diamonde
Desiree trouwringen
Diamant en briljant sieraden

Jeunesse, Diamonde, en diamant is de collectie van Desiree trouwringen, Uiteraard hebben we naast deze merken een uitgebreide collectie sieraden met briljant erin verwerkt. Maak bij ons een keuze uit ontwerp, grootte en aantal stenen.

"Diamonds are a girls best friend" De legendarische Marilyn Monroe zong dit ooit. Ze doelde daarmee op de constante waarde van diamanten. De diamant is het kostbaarste geschenk van onze aarde. Elke steen, door de natuur zelf gecreëerd, is van zichzelf al uniek, maar de slijpvorm en de kwaliteit van het slijpsel bepalen de schittering en fonkeling van een diamant. Een diamant die in de juiste verhoudingen is geslepen, weerkaatst het licht van het ene naar het andere facet. Het licht wordt opgesplitst in alle kleuren van het spectrum.
Geen enkele andere edelsteen heeft zo’n schittering en hardheid als de diamant. Daarom is de diamant ook zo geliefd. De diamant past uitstekend in een wit- of geelgouden zetting, die zowel klassiek als ingetogen, modern of uitbundig kan zijn. Je koopt een sieraad dat bij jouw persoonlijkheid past. Jewel House; Jouw zekerheid voor een voortreffelijke aankoop.

Over diamanten
Diamant is vele miljoenen jaren geleden ontstaan op een diepte van ruim tweehonderd kilometer, bij een temperatuur van zo’n tweeduizend graden Celcius. De geweldige druk op de steenmassa in de aardkorst had tot gevolg dat koolstof, bouwstof van planten en bomen, kristalliseerde. Diamant is gekristalliseerde koolstof.
De meeste diamanten zijn door vulkaanuitbarstingen aan de oppervlakte gekomen. Veel daarvan is gevonden in aangeslibde grond bij rivieren, nadat de door erosie vrijgekomen stenen door regenwater waren meegevoerd.
Ruwe diamanten komen tegenwoordig onder andere uit de volgende landen: Zuid Afrika, Namibië, Centraal Afrika, Rusland, Australië, Canada en Brazilië.

Groeibriljant
Met een gering budget kocht men voorheen veelal een kleine briljant in een ring. Deze liet men "groeien" door na verloop van tijd met bijbetaling een grotere briljant aan te schaffen. De mogelijkheden van de groeibriljant zijn inmiddels ook gegroeid. Naast de veelgevraagde klassieke ring worden groeibriljanten steeds vaker in moderne zettingen verwerkt. Altijd op zoek naar iets bijzonders, heeft Jewel House Rodriques Cohen in huis gehaald. Nieuwe en eigentijdse sieraden met verfijnde modellen, waarbij niet alleen de briljant "groeit" maar ook het sieraad.

Jewel House beschikt over talloze ideeën voor een geschenk of aandenken aan een belangrijke gebeurtenis in jouw leven. Draag je liever geen prominente steen om je hals of aan je vinger, dan is bijvoorbeeld een Memoire-ring een mooi alternatief. Bij deze ring groeit de briljant niet zelf, maar wel het aantal briljanten.
Je begint met één briljant in een ring of ander sieraad. Indien zich een memorabele gebeurtenis aandient, kunnen er één of meer briljanten worden bijgeplaatst. Zo kan een ring uitgroeien tot een gesloten cirkel van briljanten met een prachtige fonkeling.


REDACTIE | DISCLAIMER | PRIVACY | ALGEMENE VOORWAARDEN
Copyright 2021 Jewelhouse &