Donderdag 15 april, 2021
 
 
 
ConsumentCONSUMENTLeverancierLEVERANCIER
 

VRIENDSCHAPSRINGEN

INKOOP ZILVER EN GOUD

CONTACTGEGEVENS
Gorecht Oost 30-B
9603 AA Hoogezand
Tel 0598 - 326 443
E-mail info@jewelhouse.nl
Twitter Facebook
Algemene Voorwaarden

Toepasselijkheid
Deze algemene voorwaarden maken deel uit c.q. zijn van toepassing op alle door Jewel House gedane aanbiedingen, mededelingen en overeenkomsten. Indien één of meerdere bepalingen uit deze voorwaarden ongeldig mochten blijken te zijn, laat dit de rechtskracht van de overige bepalingen onverlet. Jewel House heeft het recht deze voorwaarden en de inhoud van haar site te veranderen.


Erkenning elektronische communicatie
Jewel House erkent elektronische communicatie en zal de geldigheid of het juridisch effect daarvan niet ontzeggen enkel vanwege het feit dat de communicatie elektronisch is.


Levertijd
Indien een product voorradig is, bedraagt de levertijd zeven werkdagen of minder doch maximaal veertien werkdagen. Indien de levertijd langer wordt dan veertien werkdagen wordt u hiervan onmiddellijk op de hoogte gesteld en bestaat voor beide partijen de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden door dit per e-mail of post te melden. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van het artikel. Op is op.


Prijzen
Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief bezorgkosten zoals vermeld op de website. Voor prijzen boven de 135,00 euro berekenen wij geen bezorgkosten. Onder dit bedrag brengen wij 13,25 euro extra in rekening.
Bestellingen vanaf 500 euro bezorgen wij persoonlijk aan huis tegen contante betaling. Alle prijzen zijn in euro's. Betaling t/m een bedrag van 499 euro voorlopig alleen onder rembours.

Bestellen
Als u de artikelen bestelt via het internet worden ze binnen 7 werkdagen, mits voorradig bij u geleverd. Als wij het artikel niet in voorraad hebben wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht, afhankelijk van de bestelling kan het tot veertien werkdagen duren.


Betaling onder rembours
Uw bestelling wordt direct in behandeling genomen, u betaalt dan bij ontvangst van het pakket aan de postbode. Voor bestellingen onder de 135,00 euro berekenen wij 13,25 euro verzendkosten. Boven dit bedrag betalen wij de verzendkosten. Deze betaalwijze is alleen mogelijk bij bestellingen tot € 499,00. Boven dit bedrag komen wij persoonlijk de bestelling afleveren, uiteraard tegen contante betaling. Jewel House kan niet aansprakelijk gesteld worden voor beschadigde en/of onvolledige pakketten. Indien uw pakket beschadigd of geopend aankomt, dient u dit niet te accepteren en aan de postbesteller terug te geven. Uw zending wordt altijd aangetekend verzonden. Bij uw levering ontvangt u uw betalingsfactuur.


De afnemer kan een bestelling binnen 24 uur na bestelling, schriftelijk of via e-mail annuleren. Het annuleren betreft de hele bestelling. Bij het niet afnemen van de door u bestelde artikelen, wordt 40% van het factuurbedrag aan u in rekening gebracht.

Wijzigen van bestellingen voor of na bevestiging van verwerken is niet mogelijk. Afnemers waarvoor vaak bestellingen geannuleerd worden, worden door ons op een zwarte lijst geplaatst. Bestellingen van afnemers op de zwarte lijst worden niet geaccepteerd.
 
Faktuur
Een andere mogelijkheid om bij ons te betalen is dat u een factuur ontvangt van uw bestelling. Voordat u het pakketje ontvangt met uw bestelling zenden wij u een factuur toe. Geeft u dit dan wel aan bij mededelingen op het bestelformulier. Deze factuur kunt u gewoon overmaken op vermelde bankrekeningnummer, graag wel factuurnummer en ordernummer vermelden. Na binnenkomst van het opstaande bedrag zullen wij het pakket naar u verzenden (alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland).


Wijzigingen voorwaarden
Jewel House behoudt zich het recht deze voorwaarden te wijzigen naar eigen inzicht, zonder hierover verantwoording af te leggen tegen anderen.


REDACTIE | DISCLAIMER | PRIVACY | ALGEMENE VOORWAARDEN
Copyright 2021 Jewelhouse &